www.therebelpulling.nl
Valuta:
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Verzendkosten Verzendkosten In tegenstelling tot veel andere websites die speciale regels en veel kleine lettertjes hebben, bieden we goedkope verzending op alle bestellingen op onze website, zonder minimumafmetingen of speciale uitzonderingen.

Verzendmethoden Voor alle bestellingen, bieden wij verzending over de hele wereld met EMS, Alle pakketten worden gehouden voor het oppakken als het niet kan worden geleverd. Geef ons daarom een ​​correct en gedetailleerd verzendadres voor de bezorging. Het risico van verlies of vertraging of extra kosten zou aan u worden doorgegeven als u bij het invullen van de inkoopformulieren fouten van het verzendadres hebt gemaakt. En als u de levering wilt versnellen, raden we u aan om extra lage verzendkosten te betalen, dan zullen we gebruik maken van bijvoorbeeld TNT, DHL, FedEx, UPS, enz.

Om de verzending voor uw bestelling te regelen. Levertijd Uw bestelling wordt binnen 24 uur bevestigd, we sturen u binnen 24 uur een e-mail met de bevestiging van de bestelling om te controleren of alles in de juiste staat is, als u binnen 24 uur onze controle-e-mail niet heeft ontvangen, dat is misschien in het weekend of de e-mail staat in uw e-mailspam, dus zorg ervoor dat onze e-mail in uw veilige e-maillijst staat. Binnen 48 uur en 3-5 werkdagen normaal naar uw bestemming behandeld. Maar als u tijdens drukke winkeltijden, zoals kerstvakanties, de levertijd misschien wat vertraging oploopt. Het kost ons nog eens 3 dagen om uw artikelen aan te passen wanneer ze niet op voorraad zijn. We verwerken uw bestelling niet in het weekend of op feestdagen.

Wacht een extra 1 tot 2 werkdagen voor weekendbestellingen. We zullen al het mogelijke doen om ervoor te zorgen dat u het pakket op tijd ontvangt, maar we zijn NIET verantwoordelijk voor de transittijd van de service. Transittijden worden aangeboden door de vervoerders en kunnen variëren afhankelijk van de oorsprong en de bestemming van het pakket, vooral tijdens piekperioden. Ondertussen zijn wij niet verantwoordelijk voor leveringsvertragingen als gevolg van het weer, onvoldoende adresinformatie, carrier-complicaties. Als u een deadline voor bezorging heeft, laat dan een bericht achter bij het plaatsen van de bestelling of neem eerst contact met ons op en als het pakket niet op tijd aankomt, is dit geen excuus om uw bestelling te annuleren. Volgen De status van uw pakket is online traceerbaar.

Nadat uw artikelen zijn verzonden, wordt het online trackingnummer en de koppeling naar uw e-mail verzonden en is deze binnen 48 uur na ontvangst van de e-mail geldig voor uw controle, omdat het pakket mogelijk niet is verwerkt door een expresbedrijf of als de volginformatie niet is verwerkt bijgewerkt in de tijd. Als je je pakket niet kunt volgen na 2 dagen.

Als u vragen heeft over de levering van uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op

Terug