www.therebelpulling.nl
Valuta:
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Welkom in onze winkel online!

De beveiliging van uw persoonlijke gegevens is voor ons erg belangrijk. Wij verkopen of verhuren nooit uw persoonlijke informatie aan derden onder geen enkele omstandigheid. Wij waarderen uw vertrouwen zeer hoog en zullen er alles aan doen om de veiligheid en privacy te beschermen van alle persoonlijke gegevens die u ons verstrekt en deze alleen gebruiken zoals we hebben beschreven in ons privacybeleid.

Welke persoonlijke informatie verzamelen we?

Zoals hieronder wordt beschreven In meer detail verzamelen wij persoonlijke gegevens die u verstrekt bij het gebruik van de internet-winkelwebsite ("site"). Deze informatie omvat uw voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer wanneer u uw account aanmaakt. U kunt op deze site surfen zonder een account aan te maken, maar u moet een account aanmaken wanneer u iets koopt en om te profiteren van het volgen van de bestelling en de andere diensten van onze website. We kunnen u vragen om uw persoonlijke gegevens te bevestigen wanneer u contact opneemt met onze klantenservice. Dit zal ons toestaan ​​om uw vertrouwelijkheid te beschermen door uw identiteit te verifiëren.

Internet-winkelen verzamelt niet opzettelijk persoonlijke gegevens over kinderen jonger dan 13 jaar. Als u jonger bent dan 18 jaar, maar ten minste 13 jaar oud mag u deze site alleen gebruiken onder toezicht van een ouder of wettelijke voogd die akkoord gaat met Wees gebonden door de gebruiksvoorwaarden van onze website.

veiligheid

Onze website maakt gebruik van industriestandaard Secure Sockets Layer (SSL) -codering op alle webpagina's waar persoonlijke informatie vereist is. Deze versleutelingsmethode beschermt uw naam, adres en creditcardnummer tijdens gegevensoverdracht. We tonen trots de geverifieerde veilige zeehond - onze website is gescand met behulp van de gecontroleerde scan Geverifieerde veilige kwetsbaarheidscanner voor meer dan 11000 kwetsbaarheden. Deze site wordt wekelijks en op aanvraag getest voor de FBI / SANS-test voor internetbeveiliging.

Terug